OSKAR Kvásková línia z kamennej pece

Ak ste si mysleli, že vo svete kváskových produktov už nie je priestor na zlepšenie, prekvapí vás unikátna kvásková línia OSKAR od spoločnosti MINIT, ktorú si budete môcť onedlho vychutnať aj u vás doma.

Za celým príbehom stojí len jediný človek, ktorým je – ako už samotný názov napovedá – majster pekár Oskar. Skutočný znalec a odborný garant vo svojom remesle, s dlhoročnou tradíciou pečenia.

Práve on denne s láskou, pokorou a oddaním pripravuje ručne vyrábané pečivo. „Do vývoja som išiel srdcom. Za unikátnym konceptom stoja nespočetné hodiny skúšania. Ako pekár som chcel urobiť všetko najlepšie, ako sa len dá. To, že dnes línia nesie meno po mne je pre mňa skutočná česť, ale aj veľká zodpovednosť.“

Oskarov kvások tvorí základ tajomstva výroby chleba OSKAR. Okrem neho do zloženia patrí už len múka, voda a soľ. Spolu sú ingrediencie nositeľom jeho skvelej chuti. Celková výroba chleba trvá až 27 hodín a jedná sa výlučne o ručnú prácu. Výsledkom je nadýchaný a vláčny kváskový chlieb s chrumkavou kôrkou. Dostane vás nielen svojou vôňou, ale aj zvukom kôrky po prvom záreze. Pri výrobe si okrem dôsledného postupu dá záležať aj na kvalite vstupných surovín. Uprednostňovaní sú samozrejme slovenskí dodávatelia.

V portfóliu kváskovej línie nájdete nie len chleby, ale aj jedinečný druh pečiva v tvare bagety so špicatým koncom, ktorý nesie špecifický názov vekňa.

Kvásková línia OSKAR v sebe ukrýva 4 druhy pečiva. Pšeničný kváskový chlieb s chrumkavou rustikálnou kôrkou, vláčnou striedkou a úžasnou pravou chlebovou chuťou a vôňou. Viaczrnný kváskový chlieb s vysokým obsahom hodnotných olejnatých semien v striedke. Ľan, slnečnica, sezam, tekvica a mak tvoria viac ako 7% obsahu. Pšeničná kvásková vekňa – špecialita z chlebového cesta s charakteristickou jedinečnou chuťou a rustikálnou kôrkou. Viaczrnná kvaskova vekňa so vzdušnou striedkou plnou olejnatých semien ako je ľan, slnečnica, sezam, tekvica a mak s bohatým posypom, ktorý́ znásobuje gurmánsky zážitok.

Sieť predajní

Dostupnosť Tu môžete ochutnať